Nuorisotoiminta

kuva: SSL
Yleistä
Nuori voi harrastaa suunnistusta omien halujensa mukaisesti. Nuorisosuunnistuksessa ei velvoiteta osallistumaan kilpailuihin. Haluamme tarjota ohjattua harrastustoimintaa. Suunnistus on perheurheilua, siksi toivommekin vanhempien osallistuvan harjoituksiin sekä kilpailumatkoille.

Leirirastit
Oronmyllyn lastenleirillä kesäkuussa pääsee kokeilemaan myös suunnistusta, sillä RAPSU järjestää leirillä viuhkasuunnistusta.

Kuntorasteilla nuorten/lasten radat
Vähäisen osanoton vuoksi ei työläille lasten radoille löydy tekijöitä. Ratamestari suunnittelee kuitenkin helpon lyhyen radan ja tarpeen mukaan voi harjoitella lähirasteilla viuhkasuunnistusta.

Orava-cup nuorille
Oravapolkukilpailuissa on sarjat 10-16-vuotiaille, joskus nuoremmillekin. 10-vuotiaille rastireitti, 12-vuotiaille tukireitti ja 14- ja 16-vuotiaille tavalliset suunnistuskilpailut.

Orava-cup käsittää viisi kilpailua, joista henkilökohtaiseen yhteistulokseen lasketaan neljä parasta. Jokaisessa maakunnassa on kolme iltakilpailua ja niiden lisäksi alueen oravapolkukilpailu (AM orava) ja aluemestaruuskilpailu (AM-päivä). Oravapolkuviesti järjestetään myös ja lasketaan seurakilpailuun.

Orava-cupiin ilmoittautumiset suoraan verkkovihkoon. Kilpailukutsut löytyvät seurojen kotisivuilta. Tietoa myös alueen sivuilta (Kaakon Suunnistus). Seura maksaa halukkaiden lisenssi- tai Nuori Suunta-kortin.

Kilpailumatkat tehdään vanhempien järjestäminä kimppakyyteinä.


 
  © Copyright RAPSU 20074.5.2007